Adobe Spark is now Creative Cloud Express!
Adobe Creative Cloud Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Creative Cloud Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Følg

Hva er systemkravene for Adobe Spark?

Adobe Spark kan kjøres i nettlesere, på iOS-enheter og på Android (Spark Post). Her er en fullstendig liste over hva som støttes:

Adobe Spark på nettet

Operativsystemer: Windows 8.1 eller nyere, macOS 10.13, Chromebook (nyeste)
Støttede nettlesere:

De to nyeste, store versjonene av Chrome, Firefox, Safari og Edge (Chromium). 

 

JavaScript må være aktivert.

Minnekrav: Vi anbefaler minst 4 GB minne

Adobe Spark iOS-apper

  • iPad eller iPhone som kjører iOS 12 eller nyere

Adobe Spark Post for Android

  • Alle enheter som kjører Android 7.0 Nougat eller nyere

 

Var denne artikkelen nyttig?
12 av 16 syntes dette var nyttig