Kan Adobe Spark-kreasjonene mine være private?

Når du publiserer Spark-kreasjonen din, har du muligheten til å Bli sett eller ikke. Hvis du skrur av Bli sett , vil innholdet bare være tilgjengelig for de du deler koblingen med, og det vil ikke være mulig å oppdage det via søkemotorer. Hvis du velger Bli sett, vil innholdet vises i søkemotorer, og du gir også Sparks arbeidsgruppe tillatelse til å kunne inkludere det i våre utstillingsgallerier.