Nettside? App? Hva trenger jeg for å kunne bruke Adobe Spark?

Adobe Spark ble bygget for å la deg lage og dele raskt og enkelt. Derfor har vi gjort Spark tilgjengelig på to måter:

• Adobe Spark er en nettbasert tjeneste. Gå til spark.adobe.com. Her vil du kunne lage videoer, sider og innlegg direkte via nettleseren du pleier å bruke. (Nemlig! Én kobling for å styre alt)
  • Adobe Spark er også tilgjengelig på iOS, men i stedet for én stor app, har vi opprettet tre mer fokuserte apper, med de passende navnene Adobe Spark Page, Adobe Spark Post og Adobe Spark Video
  • Adobe Spark Post er også tilgjengelig på Android-enheter

Du kan altså bruke Spark enten i nettversjon, som iOS- eller Android-app, eller begge deler (ettersom Spark automatisk synkroniserer innhold mellom enheter og nettlesere). Funksjonene og funksjonaliteten er lik uansett plattform, så bruk det som passer best for deg.