Hva er Adobe Spark?

Adobe Spark gir deg muligheten til å fortelle historier og dele ideer på raskt og vakkert vis. Spark lar deg lage tre typer innhold:

• Bruk Page for å lage en historie ved hjelp av tekst, bilder og video. Når du er ferdig, presenterer vi historien din som en tilgjengelig nettside som kan vises i hvilken som helst nettleser.
  • Bruk Post for å lage bilder optimalisert for sosiale medier. Du bidrar med bilder og tekst, og vi hjelper med utformingen. Vi kan til og med hjelpe deg med å skape riktig form og størrelse tilpasset de forskjellige plattformene i sosiale medier.
  • Bruk Video for å lage, vel, en video. Legg til videoer fra datamaskinen din eller kamerarullen på iOS. Du legger til tekst, stemme og bakgrunnsmusikk, og vi sørger for at historien din blir en fantastisk video du kan dele med verden.

Du kan opprette individuelle Page-, Post- og Video-prosjekter, eller du kan bruke formatene sammen (inkludert et Post-bilde i et Video-prosjekt, eller et Video-prosjekt i et Page-prosjekt. Du skjønner hva vi mener).