Følg

Hvordan virker synkronisering av innhold?

Page-, Video- og Post-prosjekter som er opprettet med Adobe Spark synkroniseres automatisk mellom påloggede kontoer og enheter. Dette betyr at du kan begynne å arbeide på en iPhone, deretter fortsette i nettleseren din, så redigere videre på iPad-en, og så videre.

Vanligvis synkroniseres innhold på iOS-enheter bare når den er koblet til Wi-Fi (vi vil ikke bruke opp mobilbåndbredden din). Hvis du vil at innhold skal synkroniseres over mobilforbindelsen din, selv når du ikke er tilkoblet Wi-Fi, må du aktivere funksjonen i iOS-innstillingene for Spark-appen.

 

Var denne artikkelen nyttig?
3 av 7 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse