Kan jeg legge til en video i kreasjonene mine?

Video støttes i Spark Page og Spark Video.

Spark Page

Du kan sette inn videoer i Spark Page-prosjektene dine. Videoer kan imidlertid ikke legges til direkte fra datamaskinen eller enheten. I stedet må de først lastes opp til en vertstjeneste for videomateriale. Du kan laste opp videoen til disse tjenestene:

• YouTube
  • Vimeo
  • Adobe Spark Video

Når du har lastet opp en video, kopierer du nettadressen. Deretter kan du redigere Page-prosjektet ditt, og skrive inn (eller lime inn) nettadressen til videoen når du blir bedt om det.

Spark Video

Spark Video støtter videoklipp lastet opp fra ditt lokale filsystem, eller fra kamerarullen på iOS. Vi anbefaler at du bruker videofiler med navn som slutter på ".mov", ".mp4" eller ".m4v". Dette er noen av de mest brukte filtypene for videoer, men hvis du har en annen filtype du vil bruke, anbefaler vi at du bruker Adobe Media Encoder for å konvertere den.