Hvordan spesifiserer jeg skrift, størrelse og farge?

Grunnregelen er at du lar temaene gjøre jobben for deg. Velg et tema, og perfekt tilpassede farger, skrifter og overganger legges til kreasjonene dine. I Spark finner du massevis av profesjonelt designede temaer innebygget. Hvis du i tillegg har et betalt Spark-abonnement, kan du bruke Brand Managements mange muligheter til å skape unike temaer designer for ditt eget varemerke.

Når du oppretter et Post-prosjekt, får du tilgang til mer detaljerte formateringsalternativer når du redigerer teksten.