Hva trenger jeg for å komme i gang med Adobe Spark?

For å komme i gang med Adobe Spark, kan du gå til spark.adobe.com. Her finner du Sparks nettside og koblinger til Spark iOS-appene.

Du blir bedt om å logge på, så kan du opprette Video- Page- og Post-prosjekter. Hvis du har et Adobe Creative Cloud-abonnement, må du logge på Adobe Spark ved hjelp av samme påloggingsinformasjon som du bruker på Creative Cloud, slik får du tilgang til fullversjonen av Adobe Spark.