Kan jeg lage mine egne temaer i Spark?

Brukere med fullversjonen av Adobe Spark, (i motsetning til brukere i startplanen,) kan bruke mulighetene for behandling av varemerker i Spark til å lage unike temaer som er tilpasset eget varemerke.

Hvis du bruker fullversjonen av Spark og du vil opprette et nytt tema, må du først konfigurere varemerket ditt. Dette gjør du ved å klikke på "Tilpass dette designet" øverst til venstre på siden "Dine prosjekter". Hvis varemerket ditt allerede er konfigurert, klikker du på "Behandle varemerker". Derfra blar du til "Temaer"-delen. Det blir automatisk generert tre Spark Video- og tre Spark Page-temaer til deg, men du kan lage dine egne ved å klikke på "+"-knappen. Deretter kan du tilpasse farger og skrifter i redigeringsvinduet for tema.