Spark Video på nettet sier at videofilen ikke støttes

Denne feilen antyder at videofilen du prøver å laste opp, er i et format som Spark Video på nettet for øyeblikket ikke støtter. Spark Video på nettet støtter de fleste videofiler i .mp4, .mov, og .m4v's containerformater som er kodet ved hjelp av H.264 video-codec. Spark støtter også enten MP3 eller AAC lyd-kodeker. Andre containerformater eller kodeker støttes ikke fullt ut. Nå er neste trinn å konvertere videofilen til et format som Spark Video vil gjenkjenne. Les om det her:

1. Bruk Adobe Media Encoder
  2. , eller bruk et gratis verktøy som for eksempel Miro, og velg "Konverter til MP4".
  3. Eller bruk ffmpeg:
    1. Første trinn er å installere ffmpeg hvis det ikke allerede finnes på datamaskinen. Følg instruksjonene nedenfor, avhengig av hvilken datamaskin du har:
      1. Mac
        1. Åpne Terminal-appen
        2. Installer Homebrew ved å kopiere denne kommandoen i terminalvinduet:
          1. /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)"
          2. Hvis du allerede har Homebrew installert fra før, må du sørge for at den er oppdatert ved å kopiere denne kommandoen i terminalen:
            1. brew update
        3. Installer ffmpeg
          1. Kjør følgende kommando i terminalen:
            1. brew install ffmpeg --with-fdk-aac --with-ffplay --with-freetype --with-frei0r --with-libass --with-libvo-aacenc --with-libvorbis --with-libvpx --with-opencore-amr --with-openjpeg --with-opus --with-rtmpdump --with-schroedinger --with-speex --with-theora --with-tools
      2. Windows
        1. Last ned ffmpeg
        2. Følg disse trinnene for installasjon
      3. Linux
        1. Hvis du kjører Ubuntu 15.04 eller høyere, bør du allerede ha ffmpeg installert. Ellers kan du prøve dette:
          1. sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media
            sudo apt-get update
            sudo apt-get dist-upgrade
            sudo apt-get install ffmpeg
    2. Kjør ffmpeg
      1. Hvis du er i Mac eller Linux, eller et Unix-lignende miljø (f.eks. Cygwin) på Windows, kan du kjøre scriptet nedenfor i terminalen og følge trinnene i det for å konvertere videofilen:
        1. bash <(curl -fsSL https://spark.adobe.com/ginger-snap/transcode.txt)
      2. Hvis det ovennevnte skriptet ikke virker, kan du kjøre denne kommandoen for å gjøre konverteringen:
        1. Ffmpeg -i <path_to_video_file> -acodec aac -vcodec h264 konvertert.mp4
  4. Når du har konvertert videofilen, kan du gå tilbake til Adobe Spark Video og fortsette der du slapp. Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du får problemer.