Hvordan sender jeg dere et Spark Video-prosjekt som har et problem?

Det hender det oppstår problemer mens du bruker Spark Video for å opprette eller redigere prosjekter. For eksempel kan innholdet plutselig være borte, prosjektet lagres ikke, eller du sliter med å dele eller publisere. Det er svært nyttig for arbeidsgruppen vår og se på prosjektets struktur for å undersøke slike problemer. Dette er ting du kan gjøre:

Hvis du er på en iOS-enhet:

1. På din iOS-enhet endrer du navnet på prosjektet som har problemet til "Problem-prosjekt"
  2. På datamaskinen må du lage en mappe du kaller "Spark video-prosjekter"
  3. Koble din iPad til datamaskinen som har iTunes installert
  4. Gå til enheten i iTunes
  5. Velg fildeling fra venstre menylinje
  6. Velg Spark Video fra listen over apper
  7. Velg alle linjene som åpnes på høyre side
  8. Klikk på "Lagre til" og velg mappen du opprettet kalt "Spark Video-prosjekter"
  9. Zip mappen "Spark Video-prosjekter"
  10. Last opp denne komprimerte filen til hvilken som helst skybaserte lagringstjeneste (f.eks. Dropbox)
  11. Send oss en kobling til zip-filen sammen med navnet på prosjektet (f.eks. "Problem-prosjekt")

Hvis du er i en nettleser:

1. Send oss koblingen til prosjektet når den er åpen i Spark Video-redigereren (f.eks. https://spark.adobe.com/sp/design/video/7b54db1e-5a8e-4585-a50e-17dyu2304f02)

Du kan sende oss koblingen i en henvendelse til: https://adobespark.zendesk.com/hc/en-us/requests/new