Hvordan lager jeg innhold med mitt eget varemerke?

For å lage varemerket innhold i Adobe Spark, må du logge inn på Spark med en betalt konto. Du må enten bruke en betalt Adobe Creative Cloud-konto, eller en lisens kjøpt fra spark.adobe.com.

Når du har opprettet varemerket ved å bruke Spark Brand Management, har du tre nye temaer du kan bruke for å legge til varemerket ditt på tvers av alle dine Spark-kreasjoner. Velg disse på samme måte som du ville gjort med et annet Spark-tema.

Selvfølgelig kan du også bruke noen av de vakre,standard-temaene i Spark, og logoen osv. vil fortsatt bli vist.