Hvordan oppretter og administrerer jeg varemerker i Spark?

For å lage varemerket innhold i Adobe Spark, må du logge på med en betalt konto, enten en betalt Creative Cloud-lisens eller en konto som har kjøpt Adobe Spark.

For å legge varemerket ditt til Adobe Spark, følg disse trinnene:

1. Logg inn på nettversjonen av Spark på spark.adobe.com.
  2. Klikk på "Legg til varemerke"-koblingen øverst på siden.
  3. Hvis du har en logo du vil bruke, klikker du på "Last opp logo" for å laste opp logo-filen. Legg merke til hvordan skjermen til høyre viser hvordan innholdet vil se ut med logoen som brukes
  4. Deretter klikker du for å velge fargene du vil bruke. Hvis du lastet opp en logo, vil Spark allerede ha hentet farger fra logo-filen. Du kan velge disse, eller andre farger. Når du klikker på hvilken som helst farge, vises endringene på skjermen til høyre. Klikk Lagre når du er fornøyd med fargevalgene.
  5. Det siste trinnet er å velge en standard skrift.
  6. Klikk deretter "Neste" og la Spark utføre sin magi.

Spark vil da skape tre nye temaer designet spesielt for varemerket ditt. Du kan velge disse når du lager Spark-innhold, akkurat som du ville gjort med et annet Spark-tema.

Åh, og selvfølgelig kan du komme tilbake til varemerkesiden for å redigere og oppdatere ressursene når det trengs.