Jeg får ikke tilgang til premium-funksjoner selv om jeg er et betalende Creative Cloud-medlem

Creative Cloud-medlemmer med en betalt plan får tilgang til Spark med premium-funksjoner. Du trenger du bare å logge inn på Spark med Adobe ID (e-posten du brukte for å sette opp Creative Cloud-planen).

Hvis du allerede er logget inn og ikke får tilgang til premium-funksjonene, er du sannsynligvis logget inn med en e-post som er forskjellig fra den du bruker til din Adobe ID.

Følg disse trinnene for å få tilgang til premium-funksjoner:

1. Logg ut av Spark
  2. Logg inn igjen ved å velge "Logg inn med Adobe ID"-knappen
  3. Logg inn med Adobe ID-en din
  4. Du bør nå få tilgang til premium-funksjonene i Spark, inkludert muligheten til å lage din varemerke-pakke

Hvis du vil ha mer informasjon om å logge inn på Adobe med din sosiale konto, og hvordan du kobler din sosiale konto til Adobe ID, kan du gå til: https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/adobe-id-social-sign-in.html

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser feil relatert til logging på med din sosiale konto, kan du gå til: https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/resolve-social-sign-in-errors.html