Jeg får ikke tilgang til Spark-abonnementet mitt, selv om jeg oppgraderte Spark / har et betalt Creative Cloud-abonnement

Først må du bekrefte at du logger deg på Spark med samme Adobe ID og samme påloggingsmetode (Facebook, Gmail eller Adobe ID) som du brukte på kjøpstidspunktet. Vi spør fordi at hvis du logger deg på med en annen metode, vil den effektivt lage en ny gratiskonto.

Hvis du har dette problemet på mobilen, kan du prøve å logge ut og logge inn igjen.

Hvis du logger inn med riktig konto, kan du legge inn en henvendelse ved hjelp av knappen "Send en forespørsel" nedenfor.

Creative Cloud-medlemmer med en betalt plan får tilgang til full pakke på Spark. For å gjøre dette, trenger du bare å logge inn på Spark med Adobe ID (e-posten du brukte for å sette opp Creative Cloud-planen).

Følg disse trinnene for å få tilgang til Spark-abonnementet ditt:

Logg ut av Spark

1. Logg inn igjen ved å velge "Logg inn med Adobe ID"-knappen
  2. Logg inn med Adobe ID-en din
  3. Du bør nå få tilgang til fullversjonen av Spark, inkludert muligheten til å lage din varemerke-pakke

Hvis du vil ha mer informasjon om å logge inn på Adobe med din sosiale konto, og hvordan du kobler din sosiale konto til Adobe ID, kan du søke etter artikkelen "Logg inn med din sosiale konto" i Adobes hjelpesenter.

Hvis du vil ha mer informasjon om å løse problemer relatert til innlogging med din sosiale konto, og hvordan du kobler din sosiale konto til Adobe ID, kan du søke etter artikkelen "Løs problemer relatert til innlogging med din sosiale konto" i Adobes hjelpesenter.