Hoe plaats ik afbeeldingen vanuit mijn Creative Cloud-bibliotheken?

Vanuit de Spark Post-editor op het web heb je toegang tot middelen in je CC-bibliotheken en in CC-bibliotheken die met je zijn gedeeld.

• Als je een nieuwe afbeelding wilt toevoegen, ga je naar je bibliotheken door te klikken op de + in de Post-editor. Je kunt ook op een afbeelding op het canvas klikken als je deze wilt vervangen.
  • Selecteer de optie 'Bibliotheken' in de afbeeldingskiezer, waarna je een lijst ziet met al je bibliotheken en de bibliotheken die met je zijn gedeeld.
  • Open je bibliotheek en selecteer een afbeelding die je wilt gebruiken in je Post-project.
  • Je kunt foto's, illustraties of zelfs Creative Cloud-documenten zonder lagen plaatsen vanuit je bibliotheken.

Waar heb ik toegang tot CC-bibliotheken?

• CC-bibliotheken zijn alleen toegankelijk in de Post-editor op het web onder 'Bibliotheken'.
  • In Spark-apps voor mobiel (Post, Page en Video) en in Page en Video op het web wordt nog steeds 'Creative Cloud' weergegeven als bron voor middelen die je kunt kiezen vanuit je CC-bestanden.

Wat kan ik plaatsen vanuit een CC-bibliotheek?

De meeste populaire soorten grafische middelen in Creative Cloud-bibliotheken worden ondersteund door Spark Post voor het web, zoals AI, PNG, PSD, SVG, JPG, TIF, PDF, MUSE, TXT en IDMS. Andere middelen zoals lagen en kleuren uit Creative Cloud-bibliotheken worden echter nog niet ondersteund.

Tot welke bibliotheken heb ik toegang?

Al je eigen CC-bibliotheken en alle CC-bibliotheken die met je zijn gedeeld, worden ondersteund door Spark Post voor het web. We ondersteunen echter nog geen openbare CC-bibliotheken die je volgt of teambibliotheken.

Heb je meer vragen over bibliotheken? Meer over bibliotheken lees je hier.