Hoe pas ik de kop- en voettekst van een Spark Page aan?

Als je het gratis Spark startlidmaatschap gebruikt, verschijnen de kop- en voettekst van het merk Adobe Spark op alle Spark-pagina's. Met de volledige versie van Spark kun je zowel de kop- als voettekst aanpassen.

Als je de volledige versie van Spark gebruikt en je de kop- en voettekst van Spark-pagina's wilt aanpassen, stel je eerst je merk in door op 'Personaliseer dit ontwerp' linksboven op de pagina 'Jouw projecten' te klikken. Als je merk al is ingesteld, klik je op 'Merk beheren'. Van daaruit scrol je naar beneden en klik je op "Paginakoptekst en voettekst". Let op: er zijn verschillende opties om rechtsboven op de pagina te klikken.

Als je op dit scherm social-pictogrammen wilt toevoegen aan de voettekst, klik dan op 'Social' om links toe te voegen voor Facebook, Twitter en Instagram.