Bewerken van Spark Video Branded Outro´s en stempels

Als je het gratis Spark startlidmaatschap gebruikt, verschijnen het Adobe Spark-watermerk en de "Gemaakt met Adobe Spark" -dia op alle Spark-video's. Met de volledige versie van Spark kun je het watermerk verwijderen en de uiteindelijke dia aanpassen.

Als je de volledige versie van Spark gebruikt en je deze Outro-dia wilt aanpassen, stel je eerst je merk in door op 'Personaliseer dit ontwerp' linksboven op de pagina 'Jouw projecten' te klikken. Als je merk al is ingesteld, klik je op 'Merk beheren'. Van daaruit scrol je naar beneden en klik je op ofwel "Video-stempel" of "Video Outro".

Als je de volledige versie van Spark hebt en je wilt het stempel/watermerk helemaal verwijderen, klik dan tijdens het bewerken van een specifiek project op het stempel/watermerk en schakel "Stempel tonen" uit.