Hoe werk ik samen in Spark-projecten?

Andere gebruikers uitnodigen voor je Spark-projecten is eenvoudig:

1. Als je mensen voor je project wilt uitnodigen, klik je op spark.adobe.com in de rechterbovenhoek van je projectkaart op de drie punten
  2. Voer het e-mailadres van je medewerkers in en druk op uitnodigen. We onthouden e-mails die je vaak gebruikt en als je deel uitmaakt van een onderneming zullen we synchroniseren met je adresboek.
  3. Schrijf een bericht naar de mensen die je uitnodigt en klik vervolgens op “Uitnodigen“'.

Uitnodigingen accepteren is net zo eenvoudig:

1. Je ontvangt een e-mail of een in-app-melding waarin je wordt uitgenodigd om het project te bewerken: je hoeft alleen op “Accepteren“ te klikken.
  2. Projecten die met je worden gedeeld verschijnen op een nieuw tabblad in je projectorganizer genaamd "Met jou gedeeld"
  3. Alle wijzigingen die je in je project aanbrengt, zijn zichtbaar voor de eigenaar en omgekeerd.

Kan ik samenwerken op mobiel?

Nog niet: je moet op spark.adobe.com zijn op je desktop of laptop om medewerkers uit te nodigen. Op mobiele apparaten worden samenwerkingsprojecten uitgeschakeld om het introduceren van conflicten te voorkomen.

Kunnen we tegelijkertijd bewerken?

We werken hieraan, maar op dit moment is onze samenwerking een tagteamsysteem: slechts één persoon kan tegelijkertijd een Adobe Spark-project bewerken om conflicten te voorkomen. We laten je weten wie het project bewerkt, zodat je je vriend kunt pingen om wijzigingen aan te brengen.

Kan een ontvanger publiceren?

Als je een ontvanger van een project bent, kun je een project downloaden of een link naar een reeds gepubliceerd project pakken, maar alleen de eigenaar kan een link publiceren of bijwerken.

Kunnen we samenwerken aan merkprojecten?

Ja! Twee Premium-gebruikers kunnen samenwerken aan merkprojecten! Creëren maar!