Spark Post op Android liep vast toen ik probeerde mijn ontwerp op te slaan in de galerij of te delen met een social platform. Wat moet ik doen?

Dit komt waarschijnlijk door de geheugenbeperkingen van je apparaat. Afhankelijk van de inhoud die je probeert te maken, probeer je de volgende stappen voor probleemoplossing:

1. Als je een groot formaat gebruikt, probeer dan de aangepaste formaatoptie in het paneel Formaat wijzigen om het bericht kleiner te maken. Iets als 1080x1080px is een aardige basislijn.
  2. Als je bericht veel afbeeldingen bevat, probeer dan enkele afbeeldingen te verwijderen. Elke afbeelding gebruikt extra geheugen.
  3. Als je bericht veel fotofilters gebruikt, probeer dan minder fotofilters of andere filters te gebruiken. Sommige fotofilters gebruiken meer geheugen dan andere, maar alle fotofilters gebruiken geheugen.

Als je niet tevreden bent met je resultaat nadat je de stappen in de lijst hebt doorlopen, overweeg dan het bericht op te slaan vanaf het web. Een computer moet voldoende geheugen hebben om een complexe afbeelding op te slaan.