Hoe kunnen studenten gratis toegang krijgen tot de volledige versie van Adobe Spark?

Adobe heeft Spark voor het onderwijs in april 2018 gelanceerd. Spark voor het onderwijs bevat de Spark Post, Page, en Video digitale storytelling-apps waar studenten en docenten dol op zijn. De volledige functies (jaarlijkse waarde van $100) voor Post, Page en Video zijn nu GRATIS.

Adobe Spark voor het onderwijs bevat het volgende:

• Gratis functies die niet zijn opgenomen in het startlidmaatschap: (gepersonaliseerde thema's, aangepaste branding en meer)
  • Veilig zoeken
  • COPPA (Children's Online Privacy Protection Rule) -naleving

Om Adobe Spark voor het onderwijs in je klaslokaal te krijgen, moeten je schoolbestuurders en/of de IT-afdeling contact opnemen met Adobe om studenten in te stellen. Bel, om een Adobe Admin Console aan te vragen van waaruit ze Spark kunnen distribueren, Adobe op:

800-858-6188 (VS)

0800 9176 405 (VK)

18 0091 0584 (Australië).