Wat kan ik doen als mijn lettertype er niet goed uitziet in vet of cursief in Spark Page?

Als je alleen de reguliere versie van een lettertype hebt geüpload, maakt Spark automatisch vetgedrukte en cursieve versies van je lettertype.  Hoewel de tool zijn best doet en dit veelal voldoende is, zal het er nooit exact zo uitzien als de originele vetgedrukte en cursieve lettertypebestanden. Als je je body-lettertype wilt bijwerken met de ontbrekende versies, klik je op het potloodpictogram naast de lettertypenaam.  Dit zal een menu openen waarin je de andere lettertypebestanden kunt toevoegen.