Is het mogelijk om de lettertype-afmeting van mijn aangepaste lettertypen in Spark Video of Spark Page te wijzigen?

Nu nog niet, maar we werken hieraan. Spark Video en Spark Page bevatten ontwerpintelligentie om je inhoud zo leesbaar mogelijk te maken. Als de lettertypeafmeting onjuist lijkt voor jouw lettertype, klik je op "'Een aanvraag indienen" in de rechterbovenhoek van deze pagina als je online bent (als je een Spark-app gebruikt op iOS, ga je naar "Help" en dan naar "Neem contact met ons op"). Zorg ervoor dat je de lettertypenaam en een link naar een pagina of video gepubliceerd met dit lettertype opneemt.