Hoe kan ik mijn eigen lettertypen gebruiken in een Spark Post-project?

Je kunt je lettertype in het selectiemenu "Lettertypefamilie" op internet of iOS selecteren als je je lettertype al hebt geüpload.  Als je een nieuwe lettertype wilt uploaden, kun je dat direct op Spark op internet doen ofwel direct in Post door te klikken op "Voeg je lettertypen toe" in het lettertypemenu, of door je lettertype toe te voegen aan de merkmanager.