Wat moet ik doen als mijn aangepaste lettertype niet wordt geüpload of er niet uitziet zoals ik had verwacht?

Als je lettertype niet werkt zoals je verwacht in Spark, klik je op "'Een aanvraag indienen" in de rechterbovenhoek van deze pagina als je online bent (als je een Spark-app gebruikt op iOS, ga je naar "Help" en dan naar "Neem contact met ons op").  Niet alle lettertypen zijn op dezelfde manier gemaakt en we proberen het grootst mogelijke bereik aan lettertypen te ondersteunen.  Als je lettertype niet naar behoren werkt, geef ons dan de naam van lettertype en een beschrijving van wat er gebeurt.

Als je Internet Explorer gebruikt, kun je misschien ook een andere browser proberen om te zien of het lettertype daar beter werkt.