Kan ik meer dan mijn kop en body-lettertypen gebruiken?

Ja.  Je kunt vele verschillende lettertypen uploaden naar je merk. Afhankelijk van het Spark-formaat dat je gebruikt, kun je ze op verschillende manieren gebruiken.  Voor Spark Page en Spark Video kun je je thema's maken of bewerken om verschillende lettertypen voor verschillende delen van het project te selecteren. Als je dat thema vervolgens op een project toepast, zie je je extra lettertypen.  Voor Spark Post kun je elk lettertype dat je hebt geüpload uit je lettertypekiezer selecteren en meteen gebruiken.