Volgen

Wat gebeurt er met mijn letteertypen als ik mijn merk verwijder?

Je lettertypen worden opgeslagen als onderdeel van je merk.  Als je je merk verwijdert, worden ook alle lettertypen die je hebt geüpload verwijderd.  

Als je een specifiek lettertype wilt verwijderen, kun je dat doen door op het prullenbakpictogram naast de lettertypenaam in je merkmanager te klikken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen