Welk type lettertypebestanden kan ik gebruiken?

Spark ondersteunt .otf en .ttf lettertypebestanden die kleiner zijn dan 10 Mb.

Je gebruik van lettertypen en andere klantinhoud wordt bepaald door de Algemene gebruiksvoorwaarden van Adobe. Je bent er verantwoordelijk voor dat je over de juiste rechten en licenties beschikt om je lettertype te gebruiken en te uploaden naar de Spark Services. Als wordt vastgesteld dat je niet over de juiste rechten en licenties beschikt om een lettertype te gebruiken dat je uploadt, zal Adobe het lettertype verwijderen en dit door een ander lettertype vervangen of je account deactiveren. Let op: als we een lettertype vervangen, upload je met een andere lettertype het ontwerp en kan het uiterlijk van je Spark-inhoud zijn veranderd.