Hoe kan ik mijn eigen lettertypen gebruiken in Adobe Spark?

Je kunt gelicentieerde lettertypen uploaden door naar spark.adobe.com te gaan in je desktop-webbrowser en op "Merk toevoegen" of "Merk beheren" te klikken in de navigatie linksboven.  Op dit moment moet je de webversie gebruiken om je lettertype te uploaden. Om je eigen lettertypen te uploaden, moet je een betaald Spark-abonnement hebben.

Zodra je je merk hebt voltooid en je lettertypen hebt geüpload, kun je deze openen en gebruiken in elke Spark-toepassing op het internet of iOS.