Wat is Adobe Spark voor het onderwijs?

Adobe Spark voor het onderwijs is dezelfde Adobe Spark die je kent en waar je van houdt
(en net als het Adobe Spark startlidmaatschap is het gratis). Wat is er anders aan Adobe Spark voor
het onderwijs en hoe wordt het ingezet en geïnstalleerd. Een Adobe Spark voor het onderwijs
installatie voegt functionaliteit toe die cruciaal is voor scholen, waaronder:

• Verbeterde gegevensprivacy: kan worden ingezet in overeenstemming met gegevens
    privacywetgeving voor kinderen (bijv. COPPA)
  • Eenvoudiger inloggen: mogelijkheid om eenmalige aanmelding in te stellen, zodat studenten eenvoudig kunnen inloggen
    met hun bestaande school-ID
  • Verbeterde controle om studenten veilig te houden: scholen zijn eigenaar van de accounts
    en hebben beheerdersrechten. Bovendien zijn de afbeeldingsresultaten beter
    geschikt voor de leeftijd van K-12 studenten.
  • Gratis extra functies: met de volledige mogelijkheden van Adobe Spark kun je
    Spark-creaties aanpassen en deze zijn gratis inbegrepen (normaal kost dit $ 9,99
    per maand per gebruiker).

Hier kan je meer informatie krijgen over Adobe Spark voor het onderwijs.