Hoe kan ik een ontbrekend project terugvinden?

Als je een project mist, moet je ervoor zorgen dat je je aanmeldt met dezelfde referenties die je oorspronkelijk hebt gebruikt om het project te maken.  Als je je bijvoorbeeld oorspronkelijk hebt aangemeld met Google, moet je Google (met hetzelfde e-mailadres) gebruiken om je projecten te bekijken.  Als je een andere e-mail gebruikt, of een andere methode, zoals Facebook of een Adobe ID, wordt je aangemeld bij een nieuw account met andere of helemaal geen projecten.

Zorg er ook voor hier de status van Spark onder "Creative Cloud" te controleren: https://status.adobe.com/.  Als er momenteel een storing is, wordt je project mogelijk kort nadat de storing is verholpen weer weergegeven.

Als de bovenstaande methoden je probleem niet oplossen, klik dan op "Een aanvraag indienen" in de rechterbovenhoek van dit scherm en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Als je een gepubliceerde URL van je ontbrekende project hebt, dien je deze ook in het ticket op te nemen.