Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Volgen

Hoe kan ik een ontbrekend project terugvinden?

Als je een project mist, moet je ervoor zorgen dat je je aanmeldt met dezelfde referenties die je oorspronkelijk hebt gebruikt om het project te maken.  Als je je bijvoorbeeld oorspronkelijk hebt aangemeld met Google, moet je Google (met hetzelfde e-mailadres) gebruiken om je projecten te bekijken.  Als je een andere e-mail gebruikt, of een andere methode, zoals Facebook of een Adobe ID, wordt je aangemeld bij een nieuw account met andere of helemaal geen projecten.

Zorg er ook voor hier de status van Spark onder "Creative Cloud" te controleren: https://status.adobe.com/.  Als er momenteel een storing is, wordt je project mogelijk kort nadat de storing is verholpen weer weergegeven.