Ik krijg de foutmelding 'Toegang geweigerd'

Als je de foutmelding 'Toegang geweigerd' krijgt wanneer je probeert Adobe Spark te gebruiken, kun je het beste proberen een andere browser te gebruiken of de cookies en cache van je huidige browser wissen.

Je kunt ook het volgende doen:

1. Ga naar http://www.adobe.com/products/
  2. Selecteer Afmelden op de werkbalk bovenaan het scherm
  3. Klik op 'Aanmelden'. Je ziet de Adobe ID waarmee je het laatste bent aangemeld.
  4. Klik op het ID-type (persoonlijk of onderneming) en meld je opnieuw aan.

Als je Spark voor het onderwijs of voor ondernemingen gebruikt en de bovenstaande oplossing niet werkt, neem je contact op met je IT-beheerder.