Is Adobe Spark beschikbaar voor andere platformen en besturingssystemen?

Adobe Spark is toegankelijk op het web en op je mobiele apparaat. Dit werkt als volgt:

• Ga op het web eenvoudig naar spark.adobe.com, dan kun je Video-, Page- en Post-projecten maken vanuit je favoriete browser, alles via één koppeling.
  • Adobe Spark is ook beschikbaar voor iOS, maar in plaats van één grote app hebben we drie specifiekere apps gemaakt met de toepasselijke namen Adobe Spark Post, Adobe Spark Video en Adobe Spark Page.
  • Adobe Spark Post is ook beschikbaar op Android-apparaten. Volg ons voor nieuws over Page en Video voor Android!

Je vindt Adobe Spark op het web op https://spark.adobe.com

Voor iOS vind je de apps hier:

Voor Android vind je Spark Post in de Google Play Store en Samsung Galaxy Store

Volg ons op social media voor het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen.

Twitter: @AdobeSpark
https://twitter.com/adobespark

Facebook: https://www.facebook.com/adobespark/

Instagram: https://www.instagram.com/adobespark/

E-mail: meld je gratis aan op https://spark.adobe.com