Kunnen leerlingen Adobe Spark gebruiken?

Ja, dat kan. Volgens ons is het zelfs zeer geschikt voor leerlingen. Leerlingen over de hele wereld houden van Spark en wij vinden het fijn dat ze het gebruiken. We hebben zelfs een speciaal gratis lidmaatschap, Adobe Spark voor het onderwijs, gemaakt voor onze jongere gebruikers.

Om docenten en leerlingen te helpen met het gebruik van Adobe Spark, hebben we de volgende handige Adobe Spark-handleiding voor docenten en klassen gemaakt die je kunt downloaden, lezen en delen.