Welk soort inhoud is toegestaan op Adobe Spark?

We streven ernaar dat iedereen inhoud kan maken met gebruiksvriendelijke hulpmiddelen, zodat iedereen zijn verhalen kan vertellen. We staan echter niet toe dat onze tools worden gebruikt om anderen lastig te vallen, te hinderen of te intimideren. Hoewel we inhoud die onze gebruiksvoorwaarden schendt, proactief verwijderen, kun je soms iets tegenkomen dat onwettig, schadelijk, bedreigend of aanstootgevend is. Meld dit door te klikken op de koppeling 'Misbruik melden' onderaan de pagina met die inhoud of door een e-mail te sturen naar hellospark@adobe.com.

Lees meer over de gebruiksvoorwaarden van Adobe.