Wat zijn de systeemvereisten voor Adobe Spark?

Adobe Spark wordt uitgevoerd in je favoriete webbrowser, op iOS-apparaten en in Android (Spark Post). Hier volgt een volledige lijst met wat wordt ondersteund:

Adobe Spark op het web

Besturingssystemen: Windows 7 of nieuwer, Mac OS X, Chromebook
Ondersteunde webbrowsers: De twee meest recente versies van Chrome, Firefox, Safari en Edge.
Geheugenvereisten: We raden ten minste 8 GB geheugen aan voor pc's en ten minste 2 GB geheugen voor Chromebooks

Adobe Spark-apps voor iOS

• iPad of iPhone met iOS 11 of nieuwer

Adobe Spark Post voor Android

• Alle apparaten met Android 5.0 Lollipop en hoger