Kan ik mijn Adobe Spark-creaties privé houden?

Wanneer je je Spark-creatie publiceert, kun je desgewenst de optie Trek de aandacht kiezen. Als je Trek de aandacht uitschakelt, is je inhoud alleen beschikbaar voor mensen met wie je de koppeling deelt en wordt deze niet gevonden door zoekmachines. Als je Trek de aandacht inschakelt, wordt je inhoud weergegeven in zoekmachines en geef je het Spark-team tevens toestemming om je inhoud eventueel op te nemen in onze galerieën met aanbevolen werk.