Wat is Adobe Spark?

Met Adobe Spark kun je verhalen vertellen en ideeën snel en mooi delen. Met Spark kun je drie soorten inhoud maken:

• Met Page kun je een verhaal vertellen met tekst, afbeeldingen en video. Wanneer je klaar bent, presenteren we je verhaal als een responsieve webpagina die in elke webbrowser kan worden bekeken.
  • Met Post kun je afbeeldingen maken die zijn geoptimaliseerd voor social media. Je levert zelf afbeeldingen en tekst aan en wij helpen je met het ontwerp. We helpen je zelfs afbeeldingen met de juiste vorm en afmetingen te maken voor elk socialmediaplatform.
  • Zoals de naam al zegt, kun je met Video video's maken. Voeg video's toe vanaf je computer of filmrol in iOS, plaats er tekst overheen, voeg je stem en achtergrondmuziek toe en wij helpen je je verhaal te veranderen in een prachtige video die je met de rest van de wereld kunt delen.

Je kunt afzonderlijke Page-, Post- en Video-projecten maken, maar je kunt de verschillende indelingen ook samen gebruiken (zoals een Post-afbeelding gebruiken in een Video-project of een Video-project insluiten in een Page-project).