Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Volgen

Wat zijn thema's?

Thema's vormen een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van je Spark Video- en Page-projecten aan te passen via een krachtige combinatie van animatie, kleuren, stijlen en lettertypen. Elk thema is professioneel ontworpen en biedt unieke, dynamisch toegepaste animatie-effecten die je inhoud tot leven brengen.

Als je een betalend Spark-lid bent, kun je de mogelijkheden voor merkbeheer van Spark gebruiken om unieke thema's te creëren die speciaal zijn afgestemd op je eigen merk.