Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Volgen

Hoe werkt synchronisatie van inhoud?

Page-, Video- en Post-projecten die zijn gemaakt met Adobe Spark, worden automatisch gesynchroniseerd tussen aangemelde accounts en apparaten. Dit betekent dat je met een project kunt beginnen op een iPhone, daarna verder kunt gaan in je webbrowser, vervolgens kunt doorwerken op je iPad enzovoort.

Standaard wordt inhoud alleen gesynchroniseerd op iOS-apparaten wanneer deze zijn verbonden met Wi-Fi (we willen hiervoor geen mobiele data verbruiken). Als je inhoud wilt synchroniseren via je mobiele verbinding, zelfs als dit geen Wi-Fi-verbinding is, moet je die functionaliteit inschakelen in de iOS-instellingen voor de Spark-app.