Kan ik een video toevoegen aan mijn creaties?

Video wordt ondersteund in Spark Page en Spark Video.

Spark Page

Je kunt video's invoegen in je Spark Page-projecten. Video's kunnen echter niet rechtstreeks vanaf je computer of apparaat worden toegevoegd. In plaats daarvan moeten ze eerst worden geüpload naar een videohostingservice. Je kunt de video uploaden naar deze services:

• YouTube
  • Vimeo
  • Adobe Spark Video

Nadat je een video hebt geüpload, kopieer je de URL ervan. Vervolgens kun je je Page-project bewerken en de video-URL typen (of plakken) wanneer je daarom wordt gevraagd.

Spark Video

Spark Video ondersteunt videoclips die worden geüpload vanaf je lokale bestandssysteem of vanuit de filmrol in iOS. We raden aan videobestanden te gebruiken waarvan de naam eindigt op '.mov', '.mp4' of '.m4v'. Dit zijn enkele van de meest voorkomende soorten videobestanden, maar als je een ander type hebt dat je wilt gebruiken, raden we aan dit te converteren met Adobe Media Encoder.