Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Volgen

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan met Adobe Spark?

Om aan de slag te gaan met Adobe Spark, ga je eenvoudig naar de Spark-website op spark.adobe.com waar je ook koppelingen vindt naar de Spark-apps voor iOS.

Meld je aan en daarna kunt je Video-, Page- en Post-projecten gaan maken. Als je een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap hebt, meld je dan bij Adobe Spark aan met dezelfde aanmeldingsgegevens die je gebruikt voor Creative Cloud. Je krijgt dan toegang tot de volledige versie van Adobe Spark.