Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan met Adobe Spark?

Om aan de slag te gaan met Adobe Spark, ga je eenvoudig naar de Spark-website op spark.adobe.com waar je ook koppelingen vindt naar de Spark-apps voor iOS.

Meld je aan en daarna kunt je Video-, Page- en Post-projecten gaan maken. Als je een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap hebt, meld je dan bij Adobe Spark aan met dezelfde aanmeldingsgegevens die je gebruikt voor Creative Cloud. Je krijgt dan toegang tot de volledige versie van Adobe Spark.