Kan ik Page-projecten met gedeelde merken publiceren?

Het publiceren van Page-projecten met een gedeeld merk wordt niet ondersteund. Je kunt dit probleem op twee manieren oplossen:

1. Vraag de eigenaar van het merk om een Page-project met een gedeeld merk te publiceren:

• Nodig de eigenaar van het merk uit om het Page-project te bewerken door te klikken op de uitnodigingsknop, in het midden boven je Spark Page-project
  • Vraag de eigenaar van het merk om het Page-project te dupliceren door te klikken op 'Dupliceren' in het menu van het project in de organizer
  • Vraag de eigenaar van het merk om de gedupliceerde versie van het Page-project te publiceren

2. Je kunt het merk dat aan het Page-project is gekoppeld, ook vervangen door een merk waarvan jij de eigenaar bent:

• Klik op 'Thema's' in de rechterbovenhoek van je Spark Page-project
  • Klik op Wisselen tussen merken boven je thema's (de balk met de naam van je merk)
  • Selecteer een merk waarvan jij de eigenaar bent om het merk te wijzigen dat aan het Page-project is gekoppeld
  • Kies een nieuw thema voor je project
  • Je kunt je Page-project nu publiceren!