Hoe maak ik inhoud aan met gebruik van mijn eigen merk?

Als je merkinhoud in Adobe Spark wilt maken, moet je je aanmelden bij Spark met een betaald account, ofwel een betaalde Adobe Creative Cloud-licentie of een licentie aangeschaft bij spark.adobe.com.

Zodra je je merk hebt gemaakt met Spark Brand Management, heb je drie nieuwe thema's die je kunt gebruiken om je merk netjes en consistent toe te passen in al je Spark-creaties. Selecteer deze zoals je met elk ander Spark-thema zou doen.

Natuurlijk kun je ook een van de prachtige standaard Spark-thema's gebruiken en je logo, enz., wordt nog steeds weergegeven.