Hoe maak en beheer ik merken in Spark?

Als je merkinhoud in Adobe Spark wilt maken, moet je je aanmelden met een betaald account, ofwel een betaalde Creative Cloud-licentie of een account dat Adobe Spark heeft gekocht.

Ga als volgt te werk om je merk toe te voegen aan Adobe Spark:

1. Meld je aan bij de webversie van Spark op spark.adobe.com.
  2. Klik op de link Merk toevoegen bovenaan de pagina.
  3. Als je een logo hebt dat je wilt gebruiken, klik je op Logo uploaden om het logobestand te uploaden. Merk op hoe het scherm aan de rechterkant laat zien hoe je inhoud eruitziet met het logo toegepast
  4. Klik vervolgens om de kleuren die je wilt gebruiken te selecteren. Als je een logo hebt geüpload, heeft Spark al kleuren uit het logobestand opgehaald. Je kunt deze of elke andere kleur selecteren. Als je op een kleur klikt, geeft de weergave aan de rechterkant de wijzigingen weer. Wanneer je tevreden bent met je kleurkeuze, klik je op Opslaan.
  5. De laatste stap is om een standaard lettertype te selecteren.
  6. Klik op Volgende en laat Spark zijn magische werk doen.

Spark maakt vervolgens drie nieuwe thema's aan die speciaal zijn ontworpen voor jouw merk. Je kunt deze selecteren wanneer je Spark-inhoud maakt net zoals met elk ander Spark-thema.

Oh, en natuurlijk kun je terugkeren naar de pagina Merk om je merk bij te werken wanneer dat nodig is.