Kan ik verschillende logo's, kleuren of lettertypen toevoegen aan mijn branded Spark-projecten?

Ja, het is heel gemakkelijk om secundaire logo's van je merk te uploaden, evenals verschillende kleuren te selecteren en lettertypen voor gebruik in je afbeeldingen, webpagina's en video's. Ga hiervoor naar spark.adobe.com, selecteer het tabblad "Merk beheren", selecteer het inhoud-type aan de linkerkant en je ziet bovenaan de opties merkinhoud toevoegen of wijzigen.