Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Volgen

Waarom verschijnen mijn merkupdates niet in mijn live projecten?

Als je je merkelementen hebt gewijzigd (logo, kleuren, lettertypen, themes, header, footer, outro), worden deze wijzigingen niet automatisch weergegeven in je live berichten, pagina's of video's. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat deze wijzigingen worden weergegeven:

1. Open je project
  2. Klik in de inhoud van je project of maak een bewerking in je project
  3. Klik op Delen
  4. Klik op “Link bijwerken“

De live link bevat nu alle relevante merkelementen.