Waarom verschijnen mijn merkupdates niet in mijn live projecten?

Als je je merkelementen hebt gewijzigd (logo, kleuren, lettertypen, themes, header, footer, outro), worden deze wijzigingen niet automatisch weergegeven in je live berichten, pagina's of video's. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat deze wijzigingen worden weergegeven:

1. Open je project
  2. Klik in de inhoud van je project of maak een bewerking in je project
  3. Klik op Delen
  4. Klik op “Link bijwerken“

De live link bevat nu alle relevante merkelementen.