Ik ondervind problemen bij het aanmelden met mijn sociale account

Voor informatie over het aanmelden bij Adobe met je social account en het verbinden van je social account met je Adobe ID, zoek je naar het artikel "Aanmelden met je social account" op de Adobe-ondersteuningswebsite.

Voor informatie over het oplossen van fouten met betrekking tot aanmelden met je social account, zoek je naar het artikel "Oplossen van fouten met betrekking tot aanmelden met je social account" op de Adobe-ondersteuningswebsite.