Ik heb geen toegang tot mijn Spark-abonnement, hoewel ik Spark heb geüpgraded / een betaald Creative cloud-abonnement heb

Zorg eerst dat je je aanmeldt bij Spark met dezelfde Adobe ID en dezelfde inlogmethode (Facebook, Gmail of Adobe ID) die je gebruikte op het moment van aankoop. We vragen dit, want als je inlogt met een andere methode, zal een nieuw gratis account worden aangemaakt.

Als je dit probleem ondervindt op mobiele apparaten, probeer je dan af te melden en opnieuw aan te melden.

Als je je aanmeldt met het juiste account, kun je een ticket indienen via de onderstaande knop "Een aanvraag indienen".

Creative Cloud-leden met een abonnement krijgen toegang tot de volledige mogelijkheden van Spark. Om dit te doen, moet je je gewoon aanmelden bij Spark met je Adobe ID (de e-mail die je hebt gebruikt om je Creative Cloud-abonnement in te stellen).

Volg deze stappen om toegang te krijgen tot je Spark-abonnement:

Afmelden bij Spark

1. Log weer in door de knop "Inloggen bij Adobe ID" te selecteren
  2. Meld je aan met je Adobe ID
  3. Je zou nu toegang moeten hebben tot de volledige versie van Spark, inclusief de mogelijkheid om je merkkit te maken

Voor meer informatie over het aanmelden bij Adobe met je social account en het verbinden van je social account met je Adobe ID, zoek je naar het artikel "Aanmelden met je social account" op de Adobe-ondersteuningswebsite.

Voor meer informatie over het oplossen van fouten met betrekking tot aanmelden met je social account, zoek je naar het artikel "Oplossen van fouten met betrekking tot aanmelden met je social account" op de Adobe-ondersteuningswebsite.