Hoe upgrade ik Spark van het starterslidmaatschap naar de volledige versie?

Met de volledige versie van Adobe Spark kun je werkelijk op maat gemaakte verhalen, video's en afbeeldingen maken, allemaal met je merk, kleuren en logo's.

Hoewel het Adobe Spark starterslidmaatschap gratis is om te gebruiken, vereist toegang tot de volledige versie van Adobe Spark dat je een in-app-aankoop doet en een abonnement aanschaft vanuit elk van de Spark iOS-apps.

Opmerking: je hebt slechts één abonnement nodig. Koop een abonnement op een van de Spark-apps en je hebt toegang in alle drie de apps (Spark Page, Spark Post, Spark Video).